Seriál : Finančné trhy pre začiatočníkov - Pilch, Ctibor, 1957-
Obsahové vymedzenie pojmu dlhopisy. Druhy dlhopisov. Vydanie a výhody dlhopisov. Hypotekárne záložné listy. Investovanie do hypotekárnych záložných listov. Komunálne obligácie. Zamestnanecké obligácie.