Novela zákona o sociálnom poistení od 1. januára 2008 - Macková, Zuzana
Dňa 1. januára 2008 nadobudol účinnosť zákon č. 555/2007 Z.z. , ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Základné pojmy a osobný rozsah sociálneho poistenia.