Biela kniha o finančných službách na roky 2005-2010 - Tkáčová, Daniela, 1954-
Informácie o Bielej knihe o finančných službách na roky 2005-2010, ktorú zverejnila Európska komisia s cieľom prehlbovať integráciu finančných trhov. Integrácia finančných trhov a dynamická konsolidácia finančných služieb. Opatrenia v oblasti regulácie. Zabezpečenie správnych regulačných štruktúr a štruktúr dohľadu ES. Súčasná a budúca legislatívna činnosť. Zelená kniha o retailových finančných službách na jednotnom trhu.