Hra o najbližší možný termín (o Národním plánu zavedení eura v České republice) - Klvačová, Eva
Proces prípravy na zavedenie eura v Českej republike v duchu Národného plánu. Základné zásady zavedenia eura v ČR. Doporučenia národného koordinátora. Úlohy vyplývajúce zo zavedenia eura. Finančný sektor. Verejné financie, verejná správa a verejná samospráva. Podniková sféra. Nové zákony pre euro.