Labour productivity as a factor of competitiveness a comparative study - Užík, Martin
Analýza vývoja v oblasti produktivity práce na Slovensku a porovnanie s vývojom produktivity práce v Nemecku a EU-12. Klasifikácia ekonomických činností (OKEČ). Diagnostika dlhodobých konkurenčných výhod na základe vývoja produktivity práce v pozorovaných krajinách.