Vplyv vstupu SR do eurozóny na vývoj cien nehnuteľností - Tučník, Miroslav
Hlavné faktory vplývajúce na rast cien nehnuteľností. Prílev nových investícií - najmä zahraničných - a vznik nových pracovných miest. Očakávaný vstup SR do eurozóny od 1.1.2009 akceptovaný širokou verejnosťou. Vedľajšie faktory vplývajúce na rast cien nehnuteľností. Riziká a dôsledky vývoja cien nehnuteľností.