Marketingové vzťahy so zákazníkmi ako prejav spoločensky zodpovedného správania sa firiem - Majtán, Štefan
21. storočie sa spája aj s hľadaním nových teoretických prístupov k manažmentu podnikov. Prejavuje sa to aj v hľadaní nových súvislostí marketingu, najmä v oblasti vzťahov so zákazníkmi. Do celého systému riadenia podniku, teda aj do marketingu, vstupuje fenomén spoločenskej zodpovednosti. Širšie aspekty spoločenskej zodpovednosti firiem. Aspekty spoločensky zodpovedného správania sa firiem vo väzbách na novú kvalitu marketingu. Ako sa prejavuje spoločenská zodpovednosť v marketingu slovenských firiem (výsledky prieskumu).