Zákonný (a etický) rámec finančního zprostředkování a poradenství - Matoušek, Pavel
Sprostredkovanie poistenia. Povinnosti poisťovacieho sprostredkovateľa voči klientovi. Sprostredkovanie investícií. Povinnosti investičných sprostredkovateľov voči klientom. Sprostredkovanie dôchodkového pripoistenia, stavebného sporenia a hypoték. Etické pravidlá.