Rozpočtová reforma:velké změny příjmů a výdajů, slabý vliv na deficit - Malý, Jiří
Vývoj verejných financií Českej republiky. Rast reálneho HDP a saldo verejných rozpočtov vybraných krajín EÚ v rokoch 2004-2006. Dôsledky rozpočtovej reformy pre českú ekonomiku. Vývoj daňovej reformy v Českej republike. Výsledná podoba reformy. Reforma zdravotníctva. Prínosy a straty plynúce z reformy verejných financií ČR.