Sociálne poistenie v Európskej únii Španielsko (dokončenie z predchádzajúceho čísla) - Terek, Adrián
Dávky poistenia pri úrazoch a chorobách z povolania. Starobné a pozostalostné dávky. Invalidný dôchodok. Podpora pri výchove detí. Poistenie v nezamestnanosti. Garančné poistenie.