Noční můra podnikatelů - Šoba, Oldřich
Nesplatené faktúry môžu spôsobiť druhotnú platobnú neschopnosť, ktorá môže viesť až k zániku firmy. Predaj, započítanie, inkaso pohľadávok po splatnosti. Pohľadávky z daňového pohľadu. Problémom s pohľadávkami po splatnosti sa vyplatí predchádzať.