Economic review of Tajikistan 1991-2006 years - Kabilova, Nilufar
Ekonomické reformy v Tadžikistane po roku 1991. Hlavné makroekonomické ukazovatele. Zahraničný obchod. Investičné prostredie. Hrubý domáci produkt. Miera inflácie. Nezamestnanosť. Priemerné mzdy.