Stratégie investovania - Izakovič, Ondrej
Zmeny na finančnom trhu v priebehu 19 rokov. Možnosti finančných služieb. Investičné poradenstvo a fondy. Dlhopisové fondy. Portfóliá správcovských spoločností. Rizikové investovanie do akciových podielových fondov. Investičné stratégie akciových fondov.