Predčasný starobný dôchodok po novom - Vavro, Martin
Dôvod zmeny podmienok nároku na predčasný starobný dôchodok. Zmeny s účinnosťou od 1. januára 2008. Vznik nároku na predčasný starobný dôchodok. Zmena nároku na výplatu. Praktické príklady. Dokončenie článku v nasledujúcom čísle.