Správa a řízení akciových společností: vývoj ve světe a vznik českého kodexu - Ježek, Tomáš
Problém vzťahu akcionárov a správnymi orgánmi v akciovej spoločnosti. Konflikt záujmov. Kódex správy a riadenia akciových spoločností.