Síla magického trojúhelníku - Ptáček, Roman
Magickým trojuholníkom nazývame tri investičné faktory, ktoré sa vzájomne ovplyvňujú a pri žiadnom investičnom rozhodovaní na ne nemožno pozabudnúť. Sú to - výnos, riziko, likvidita. Prepojenie faktorov. Investičná stratégia investora.