Úrazové poistenie inak - Pipová, Blanka
Zmeny týkajúce sa výkonu úrazového poistenia a v oblasti úrazových dávok od 1. januára 2008. Doktorand a osobný rozsah úrazového poistenia. Zmeny v nároku na úrazový príplatok. Jednoznačnejšia právna úprava. Úrazová renta z viacerých poistných udalostí. Preddavok a plynutie lehoty. Rozšírenie povinností poistencov. Zodpovednosť na úrazovom poistení. Úprava niektorých úrazových rent. Nároky príslušníkov hasičského a záchranného zboru a príslušníkov horskej záchrannej služby.