Současné přístupy k predikci míry inflace pomocí Phillipsovy křivky - Černohorská, Liběna
Rešerš zahraničných výskumných prác, vrátane uceleného prehľadu z ich najpodstatnejších častí, týkajúcich sa platnosti Phillipsovej krivky v súčasnom období a možností jej využitia pri predpovedaní miery inflácie. Analýza Phillipsovej krivky v Českej republike.