Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti za rok 2007 - Oravcová, Martina
Daňovník s príjmami zo závislej činnosti si svoje daňové povinnosti na dani z príjmov môže vysporiadať ročným zúčtovaním preddavkov vykonaným jeho zamestnávateľom alebo podaním daňového priznania. Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti sa vykoná podľa zákona č. 595/2003 Z.z. Zmeny v zdaňovaní príjmov zo závislej činnosti pre rok 2007. Ročné zúčtovanie z pohľadu zamestnanca. Ročné zúčtovanie z pohľadu zamestnávateľa. Príklady z praxe. Vzory tlačív.