Možnosti uplatňování veřejných politik aftercare v České republice - Stejskal, Jan
Stručná taxonomia prístupov a definícií verejných politík. Definovanie aftercare. Uplatňovanie verejných politík v Českej republike a to v súvislosti s výsledkami prieskumu, ktorý bol realizovaný s cieľom analyzovať a zmapovať affercare (starostlivosť o zahraničných investorov) politiky v Českej republike.