Zamestnávanie občanov SR v Rakúsku - opatrovateľské služby - Hájeková, Gabriela
Ako postupovať od 1. januára 2008 v prípade poskytovania osobnej opatrovateľskej starostlivosti v Rakúsku. Dve možnosti výberu, akým spôsobom možno legálne, zákonne vykonávať opatrovanie osôb. Opatrovanie v rámci samostatnej zárobkovej činnosti. Založenie živnosti. Oznámenie o podnikateľskej činnosti na finančný úrad. Oznámenie sociálnej poisťovni. Uzatvorenie dohody o vykonaní práce so zákazníkom. Poplatky pri založení živnosti v Rakúsku. Praktické príklady. Užitočné webové stránky.