Kde ležia zakopané vaše peniaze
Čerpanie prostriedkov z Eurofondov v rokoch 2007-2013. Slovensko si vybralo administratívne najzložitejšiu metodiku čerpania fondov podľa francúzskeho modelu. Dokument Národný strategický referenčný rámec (NSRR), na základe ktorého bude Slovensko využívať zdroje z fondov. Stratégia, priority a ciele NSRR budú implementované cez 11 operačných programov. Podmienky realizovania projektov v rámci operačných programov.