Klastrové iniciativy v podmínkách rozširující se Evropské unie - Kovárník, Jaroslav
Proces rozširovania a budovania Európskej únie. Klastry a klastrové iniciatívy. Prínosy klastrov. Charakteristika úspešnej klastrovej iniciatívy.