Efekektivnost environmentálních investic - Kožená, Marcela
Ekonomické škody spôsobené poškodzovaním životného prostredia. Ekologické zaťaženie reprodukčného procesu. Externality v oblasti životného prostredia. Spôsoby zmierňovania dopadu negatívnych externalít.