Ekonomika miestnej samosprávy v procese decentralizácie verejnej správy v podmienkach Slovenskej republiky - Krnáč, Jozef
Skúmanie vplyvu decentralizácie verejnej správy na rozvoj ekonomiky obce. Vplyv decentralizácie verejnej správy je vyjadrený finančnou sebestačnosťou rozpočtov miestnej samosprávy.