Využití informačních a komunikačních technologií ve sféře veřejné správy - Lelek, Tomáš
Prehľad uplatnenia informačných systémov vo verejnej správe. Revolúcia ICT. E-Government. Virtualizácia a vytváranie elektronických trhov. Efektívnosť vo verejnej správe.