Hegelova filozofia náboženstva vo fenomenológii ducha (k 200. výročiu diela Fenomenológia ducha) - Münz, Teodor
Pohľad na Hegelove diela a problematiku náboženstva, konkrétne kresťanstva, ktoré malo v jeho filozofii veľký, ak nie podstatný význam