Vekový manažment - nástroj práce šedivejúcej Európy - Kostolanský, Rudolf
Všeobecná problematika starnúcej európskej populácie. Zosúladenie pracovných požiadaviek a spôsobilostí starších pracovníkov. Imidž zrelého veku. Princípy vekového manažmentu - manažmentu vekovej diverzifikácie. Zohľadnenie a využitie predností veku pracovníkov.