Najvyšší čas - Hudec, Marián
Európska konferencia produktivity, ktorá sa konala 23.-25. októbra 2007 v Žiline, mala štyri hlavné témy, ktoré rezonujú v EÚ aj na Slovensku. Konkurencieschopnosť, znalostná ekonomika, inovácie a produktivita. Produktivita a platy. Nedostatok inovácií v SR. Význam spolupráce v oblasti produktivity. Technológia novej generácie. Inovácia v ložiskovej výrobe. Udelenie Národnej ceny za produktivitu.