Zdaňovanie a daňová komunikácia - Burák, Emil
Dokazovanie v daňovom konaní podľa zákona č. 511/1992 Zb. Dokazovanie podľa zásad daňového konania. Najčastejšie daňové spory. Forma daňových dôkazov nelimitovaná. Analyzovanie a zvažovanie špecifík pri dôkaznej núdzi a dôkaznom bremene.