Pomocná ruka na úvod - Csicsola, Lukáš
Úloha podnikateľských inkubátorov. Finančné odbremenenie začínajúcich podnikateľov. Čo poskytuje správny inkubátor. Peňažné prostriedky z fondov Európskej únie. Prínos podnikateľských inkubátorov.