Aplikácia výsledkov výskumu akademického počúvania na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Zsapková, Eleonóra
Zhrnutie výsledkov výskumu v oblasti akademického počúvania na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Po zdôvodnení významu tohto výskumu autorky charkaterizovali jednotlivé fázy vo výskume. Zhodnotili výsledky dotazníkovej ankety medzi študentami EU, posúdili závery z workshopu, ktorý zorganizovali pre pedagógov prednášajúcich odborné predmety v anglickom jazyku. Zistené poznatky aplikovali pri tvorbe kurzu akademického počúvania, pri stanovení cieľa kurzu, pri vypracovaní syláb a učebných materiálov. V druhej časti príspevku sa autorky zamerali na tvorbu učebnice "Improve your academic listening skills".