Web based training pre hospodársku nemčinu v prostredí Moodle - Vereská, Oľga
Využitie moderných médií vo výučbe odborných cudzích jazykov. Popdora progresívnych vyučovacích metód a technológií, ktoré rozvíjajú a aktivizujú tvorivé myslenie. Web based training - online učebná metóda, ktorá sa využíva na Ekonomickej univerzite v Bratislave pri výučbe hospodárskej nemčiny. Využitie programu LMS - Moodle. Výučba prostredníctvom internetu ako vhodný prostriedok a doplnok k tradičnej forme vzdelávania.