Ľ expression orale dans ľ enseignement du FOS - Rizeková, Iveta, 1961-
Dôležitosť výučby ústneho prejavu v odbornom cudzom jazyku. Princípy ústneho prejavu pred publikom. Skúsenosti autorky príspevku s ústnym prejavom - verbálnou komunikáciou - študentov francúzskeho jazyka.