Teplo z prírody - Hudec, Marián
Biopalivá na Slovenku - v ich výrobe sme ďalej ako v ich používaní. Európa už dlhé roky využíva podporné mechanizmy na zavádzanie kotolní na biomasu, ktorá je miestnym zdrojom energie. Porovnanie podielu biomasy na výrobe energie a tepla v niektorých európskych krajinách je pre Slovensko nelichotivé. Združenie Biomasa v Kysuckom Lieskovci vytvorilo komplexnú logistiku od zberu suroviny a jej spracovania, až po zavedenie na trh s ekologickým palivom. Ďalšie projekty združenia.