Potraviny zdražejú - Hübel, Jozef
Odborníci očakávajú rast cien potravín aj v tomto roku 2008 - príčiny. Fenomén globalizácie. Cenová vojna. Deformované vzťahy medzi dodávateľmi potravín a obchodníkmi. Tlak veľkých obchodných reťazcov. Poľnohospodári verzus potravinári. Legislatíva Európskej únie. Snaha o spoločné riešenia na pôde Európskeho parlamentu. Perspektíva potravinárstva.