Kritériá ERR a ich aplikácia vo výučbe predmetu reálií rusky hovoriacich krajín na EU v Bratislave - Dulebová, Irina
Používanie ruského jazyka vo svete. Výučba reálií rusky hovoriacich krajín na Ekonomickej univerzite v Bratislave v ruskom jazyku na úrovni skúseného užívateľa C1-C2. Učebnicová literatúra, ktorú študenti používajú.