Landeskunde der Slowakei und der deutschsprachigen Länder - prezentácia učebného materiálu - Kunovská, Ingrid, 1976-
Neoddeliteľná súčasť výučby cudzieho jazyka - reálie. Požiadavka interkultúrneho prístupu pri sprostredkovaní reálií. Nový učebný materiál vo výučbe reálií nemecky hovoriacich krajín (Nemecka, Rakúska, Švajčiarska) a Slovenska, ktorý sa používa pri výučbe nemeckého jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave.