O peníze jde až na prvním místě
V ČR je nedostatok kvalifikovaných pracovníkov a podniky sa musia snažiť o ich udržanie viac než v predchádzajúcich rokoch. Nedostatkové profesie v Česku. Celkové odmeňovanie zavádzané vo veľkých firmách, jeho podstata. Pevný mesačný príjem, ročný variabilný bonus. Základné pravidlá, ktorými je nevyhnutné sa riadiť v oblasti efektivity odmeňovania.