Evropská antimonopolní reforma - Paneš, Patrik
Praktický prístup Európskej únie k súťažnej politike. Popis prebiehajúcej reformy predpisov implementujúcich články 81 a 82 Zmluvy o ES a predpisov upravujúcich kontrolu koncentrácie súťažiteľov.