Vést tým lidí z různých koutů světa může být výzva
Riadiť tím ľudí, ktorí nemajú spoločnú kanceláriu a veľakrát ani spoločný kontinent, je podobné riadeniu klasických tímov. Kladie však väčšie nároky na vybudovanie dôvery, nastavenie pravidiel komunikácie a procesov vo vnútri tímu a na schopnosť práce s technológiami. Komunikácia ako jeden z najvážnejších problémov tímu. Niekoľko typov pre manažérov.