Regional dimension of foreign direct investments impact on unemployment outflow in the Slovak Republic - Ochotnický, Pavol
Integrácia Slovenska do Európskej únie a vývoj nezamestnanosti. Príliv priamych zahraničných investícií (PZI) a vývoj trhu práce. Metodológia. Pracovný dopyt a PZI. Odliv nezamestnanosti a PZI. Empirické výsledky - pracovný dopyt a PZI, odliv nezamestnanosti a PZI. Vplyv priamych zahraničných investícií na trh práce a nezamestnanosť.