Web-based business English - Némethová, Ildikó, 1974-
Elektronická komunikácia môže vytvoriť dobré prostredie pre profesionálnu výučbu jazykov, podporiť jazykové zručnosti. Informačné a komunikačné technológie môžu byť efektívne využité pri výučbe cudzích jazykov. Správna kombinácia klasickej výučby a e-vzdelávania môže urobiť výučbu efektívnejšou a atraktívnejšou.