Korupce - Tuma, Václav
Pojem korupcia. Korupcia a jej štádiá. Príčiny vzniku a dôsledky korupčného správania sa. Korupcia a český právny poriadok . Príklady korupcie v Českej republike. Transparency International. Boj s korupciou.