Význam ratingových agentúr pri posudzovaní kreditného rizika - Donovalová, Alexandra
Podstata kreditného rizika. Ratingové agentúry ako zdroj údajov potrebných k sledovaniu kreditného rizika. Rozhodovanie pri udeľovaní ratingu. Prehľad defaultov v závislosti od ratingového pásma.