Spoločná poľnohospodárska politika EÚ - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Analýza Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ (SPP) a jej dopad na rozvoj regiónov Slovenska so zameraním na programy rozvoja vidieka. SPP ako najstaršia politika Európskeho spoločenstva. Jej dôležitosť, ciele, princípy, etapy formovania. Trhové nástroje SPP, financovanie SPP so zameraním na rozvoj vidieka. Poľnohospodárstvo Slovenska - charakteristika pred a po vstupe do EÚ. SPP v kontexte rozvoja slovenského vidieka a agrosektora, Národný strategický referenčný rámec a slovenský vidiek.