Problém životního prostředí ve světě, a stav Evropské unie k uvedené problematice - Margan, Florián
Klimatické zmeny a obchod s emisiami. Problém životného prostredia. Oteplovanie - problém skleníkových plynov. Ako sa predpokladané zmeny prejavia v Európe. Najväčší znečisťovatelia a ekonomické dopady globálneho otepľovania. Vízie.