Transformácia svetového hospodárstva pod tlakom globalizácie stojacej na dynamickom rozvoji informačných technológií - Marko, Richard
Znalosť ako kapitál. Internet, logistika. Transformácia ekonomík. Distribúcia znalostí, ich analýza a aplikácia do praxe prostredníctvom IT je to, čo posúva globálnu ekonomiku ďalej. Počítače sú dnes v prvej línii pri riadení globálnej stratégie globalizačného procesu.