Zmeny v audite od 1. januára 2008 - Fabová, Zdenka
Výkon auditu. Nezávislosť audítorov a audítorských spoločností. Rotácia. Audítorská dokumentácia. Správa audítora. Správa o transparentnosti. Pokračovanie nabudúce.