Ambientní média potřebují čas - Trymlová, Martina
Ambientné médiá - ako neštandardné, netradičné médiá, ktoré pútajú pozornosť a vzbudia zvedavosť potenciálnych zákazníkov. Hlavné dôvody menšieho využívania ambientných médií v reklamnej kampani. Prekážky z právneho hľadiska. Ambientný indoor. Ambientný outdoor.